Wednesday, April 1, 2009

membencikan


bengang gle! aku simpan je selama ni. gurau? oke. usik? oke. tp arini dh lebeh oke! kau buat aku btul2 ilang saba. mula2 berurusan perihal keje, lancar. sumenye formal. dr satu bulan ke satu bulan. tp lame2 kau semakin melampau! tp td aku hnya bule ckp 'TOO MUCH OKE!'. tu je yg mmpu aku ucap. yg mmpu aku bls. aku xckup kuat nk lawan ckp kau td. aku tkejut. sentap amat!

kesabaran ditahap maksima. ikut hati aku nk je report bos. nk report polis. nk report jabatan kau. nk report sume2. tp aku mmg xberdaya. bodo ke aku?

disebabkn aku terpaksa deal dgn kau dlm waktu yg pjg, aku tahankn hati. mentang2 aku mnta ilmu dr kau. aku bkn murahan oke! mmg aku carut! carut sepuasnye. even aku lek2 buat keje, act riang ria arini, tp dlm hati aku xhenti makian utk kau. aku mula jadi PEMAKI HEBAT akibat kau!

berikan aku ckit waktu. aku akn ajar kau. jgn pk aku lmbut, aku akn senyum je. klo kau dh lebeh, jgn salakn aku klo aku biadap dgn kau lepas ni. mmg kau berhak dilayan biadap.


SUCKER, U WATCH OUT!!!



uka upit uka pakac uka had gnanut nop uak pakac hacul. aisunam epa uak in. uka iakap gnudut nop uak atak uka adog. uka kat padah tiud uak eko. ayx kan ejnaleb2 uka gnayaw uata nakam. tulum sinam nad naijup uak aguj uka kat nareh.
uak gnamem tihsllub.



ini bkn APRILFOOL oke EnSucker!


10 comments:

عليا إسكندر said...

marah bena ni norul..xpe2.lek2.slagi ko ley elak keje ngan en.sucker ni plz elakkn..kalo hak ko da dicemari don hesitate to voice out wat u feel..jgn smpn2.repot je kt bos.okey? huu..

norule said...

aku mmg sgt mara lios.sgt.mmg terlampau.bkn nk tkotkn ko,tp klo dh keje,org kite jmpe mmg xcm manusia biase.sume nmpk pelik dan menakotkan.

kyo_9 said...

uish.. pening jugak nk bace part bawah skali.. tp perasaan orang yg nak sampaikan memang kyo paham.. benda2 camni memang jangan simpan, kalo simpan hanye menyusahkan diri jer.. orang yg bersalah tu x rase ape2..

norule said...

kyo.tq kerna phm.kamo juga phm kn kaum kamo.ssh nk dpercayai.

sHaH rIzAn_n_FaMiLy said...

maaf~

norule said...

maap utk ape?

M. Khairul said...

ahhaa.. kena gangguan seksual ke ? ko g bomoh jerk mamat tu. santau sket. tgk pe jadi kat die.

norule said...

krol.krol.


jgela pmpuan2 yg ko miliki dgn baik.

llki skrg,unexpected.

akizaki said...

uit..calculation lari byk nie..
nti faundation x ckup konkrit...

rileks..
jgn marah2..
x slh pn g wt report..

tp jgn sbb seko mangkuk hayun tu cik QS kite pangkah sume jantan kt lua ek..

norule said...

concrete stable.the structure is non load bearing wall.but its bearing to me.skrg,overload~



kpercayaanQu pd llki mmg sudah menipis.

© Fleeting Memories - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart